Hvad gør jeg efter et vellykket kaffemøde?

Du sidder måske midt i et rigtig godt kaffemøde, og tænker: ”Det her er et helt særligt møde med et spændende menneske, jeg rigtig gerne vil fortsætte kontakten med”. Men da det også er et fremmed menneske, du først lige har mødt, kan det være svært at handle på.

Der er flere oplagte ting du kan gøre:

Aftale et nyt møde

Når jeres møde er ved at slutte, kan du nævne du gerne vil møde vedkommende igen, men da i først lige har mødt hinanden, er du usikker på hvordan. Dernæst kan du foreslå i kan mødes igen om for eksempel 3 måneder, og spørge hvordan din netværkskontakt tænker om det.

Mange vil sige ja, men det kan være de gerne vil mødes på en anden måde, og giver udtryk for det. Når du nu har accepten til et nyt møde, bør du ca. 6 uger før sende en ny invitation til din netværkskontakt. Da det stadig er dig som har initiativet 100 %.

Sende en takkemail

Når du er kommet hjem efter mødet, er der flere ting du bør gøre, for at få det optimale ud af jeres møde. For at knytte en god vedvarende professionel relation.

Send en takkemail til vedkommende, du netop har drukket kaffe med. I mailen takker du for mødet, og kan også skrive lidt om hvilke tanker du har gjort dig i forhold til det i talte om. Måske du også har noget ny viden, et link eller en vedhæftet fil, du kan sende med. Så du samtidig fremstår som en professionel networker.

Er der en anden i dit netværk, som har anbefalet dig den person, du netop har drukket kaffe med, bør du også sende en kort takkemail til denne person. Det er ikke strengt nødvendigt, men det er god tone at gøre.

Sende et håndskrevet brev

Har mødet været helt fantastik, og har du fået en oplevelse ud over det normale, ja så kan du i stedet vælge at sende et kort håndskrevet brev. Så vil du være sikker på at blive husket – længe og godt.

Forbinde jer på de sociale medier

Sørg selvfølgelig også for at connecte på det eller de medier i har til fælles. Og dernæst med mellemrum sørge for i har kontakt. Hvor det også kan være korte mails med berigende information. Når du møder information, du ved din kontakt interesserer sig for.

En tanke om “Hvad gør jeg efter et vellykket kaffemøde?

Der er lukket for kommentarer