Sådan gør du, når du får succes med dit kaffemøde

succes med dit kaffemøde

Du sidder måske midt i et kaffemøde, og tænker: ”Det her er et helt særligt møde med et spændende menneske, jeg rigtig gerne vil fortsætte kontakten med”. Men da det også er et fremmed menneske, du først lige har mødt, kan det være svært at handle på, når du oplever succes med dit kaffemøde.

Og hvad kan du så gøre, for at etablere kontakten?
Når du oplever succes med dit kaffemøde, får du samtidig en åbning til en ny netværkskontakt.
Og der er heldigvis flere der flere ting, du kan gøre:

Aftale et nyt møde

Når jeres møde er ved at slutte, kan du nævne du gerne vil møde vedkommende igen. Hvor du kan foreslå, i kan mødes igen, om for eksempel 3 måneder, og spørge hvordan din netværkskontakt tænker om det. Fordi du oplevede mødet, var et rigtig godt møde. Et kaffemøde med succes, der gav dig stort udbytte.

Mange vil sige ja, men det kan være de gerne vil mødes på en anden måde, og giver udtryk for det. Når du nu har accepten til et nyt møde, bør du ca. 6 uger før sende en ny invitation til din netværkskontakt. Da det stadig er dig, som har initiativet 100 %.

Sende en takkemail

Når du er kommet hjem efter et godt kaffemøde, er der flere ting du kan gøre, for at få det optimale ud af jeres møde. For at knytte en god og vedvarende professionel relation.

Du kan sende en takkemail til vedkommende, du netop har drukket kaffe med. I mailen takker du for mødet. Og du kan også skrive lidt om, hvilke tanker du har gjort dig i forhold til det i talte om. Måske har du også en ny viden, et link eller en vedhæftet fil, du kan sende med. Så du samtidig fremstår som en professionel networker.

Er der en anden i dit netværk, som har anbefalet dig den person, du netop har drukket kaffe med, bør du også sende en kort takkemail til denne person. Det er ikke strengt nødvendigt, men det er god tone at gøre. Og på den måde, kan du også lettere komme tilbage, og bede om hjælp, på et andet tidspunkt.

Nogle deler også oplevelsen, som en up-date, i deres nyhedsfeed på LinkedIn. Med billede, navn som tag – og tekst om samtalen.

Vælg den form, der passer bedst til dig, og den kontakt i fik under kaffemødet.

Sende et håndskrevet brev

Når du har haft succes med kaffemødet, det været helt fantastik, og har du fået en oplevelse ud over det normale? Ja, så kan du i stedet vælge at sende et kort håndskrevet brev. Så vil du være sikker på at blive husket – længe og godt.

Og øge sandsynligheden for succes med dit kaffemøde.

Brug for at få genopfrisket, hvordan et godt håndskrevet brev ser ud?
Hent inspiration i Skrivehjulet til opbygning af indhold

Forbinde jer på de sociale medier

Sørg selvfølgelig også for at connecte på det, eller de medier i har til fælles. Så du samtidig udvider dit netværk.

4 enkle metoder, til at udvide dit netværk på LinkedIn

Og dernæst med mellemrum sørge for i har kontakt. Hvor det også kan være korte mails med berigende information. Når du møder information, du ved din kontakt interesserer sig for.

 

Brug for at få lagt en personlig strategi til dine kaffemøder?
Med +100 kaffemøder bag mig, kan jeg hjælpe, så du får succes med dit kaffemøde

En tanke om “Sådan gør du, når du får succes med dit kaffemøde

Der er lukket for kommentarer