Cokie- og privatlivspolitik

Ved at benytte lisekirketerp.dk accepterer du, at dine personoplysninger og cookies kun anvendes efter gældende lovgivning, uddybet i nedenstående data- og cookiepolitik.

Cokies

lisekirketerp.dk bruger cookies til at få websitet til at fungere samt at forbedre websitet.

Klik her for at gå til cookie-politik

 

Privatlivs- og persondatapolitik

Du kan her læse om hvilke persondata Lise Kirketerp anvender, og hvordan vi behandler dem. Hvor persondata skal forstås som al personhenførbar data.

Lise Kirketerp respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online. Og er opmærksom på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse, og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som modtages.

Hvis du ikke kan acceptere nedenstående persondatapolitik, kan det blive nødvendigt at afvise din henvendelse. Da manglende accept kan betyde, at Lise Kirketerp ikke kan passe på dine persondata, som påkrævet i forhold til gældende lovgivning.

Personoplysninger

Personoplysninger omfatter alle data, der kan bruges til at identificere personer.
Det kan være: For-, mellem- og efternavn, alder, køn, stilling, privatadresse, arbejdsplads eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger.

Personoplysninger kan også være data som: Adfærd, købshistorik, økonomiske oplysninger med videre. Der benyttes i opretholdelse af kunde- og leverandørforholdet mellem dig som kunde og Lise Kirketerp.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandles?

Du kan altid benytte lisekirketerp.dk uden at oplyse persondata. Når du bruger hjemmesiden, uddeles der et ID til din session. Dette kan ikke identificere dig som person.

Lise Kirketerp har brug for en række personoplysninger for at kunne handle med dig, opretholde servicering af kundeforholdet samt markedsføre produkter og ydelser.
Visse oplysninger indsamles og behandles også efter lovkrav i henhold til hvidvasknings- og bogføringsloven.

Nedenstående oplysninger kan blive indsamlet og behandlet, når du besøger lisekirketerp.dk;

E-mailadresse, for- og efternavn, adresse, telefonnummer, alder, køn, tekniske detaljer samt IP-adresser, adfærd samt besøgte URL, event triggers, handlinger såsom klik, åbningsrater, log-in, tid på hver side med videre, geografiske data samt data der måtte være nødvendige for gennemførsel af en handel.

Lise Kirketerp indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • Sender forespørgsler, klager eller interagerer med Lise Kirketerp på anden vis
  • Tilmelder dig eller interagerer med online markedsføringsmaterialer.
    Herunder men ikke begrænset til nyhedsbreve, sms- og notifikationer, annoncer på tredjepartshjemmesider eller lignende
  • Afgiver personoplysninger på anden vis til Lise Kirketerp
Lise Kirketerp indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere din ydelse, markedsføre ydelser og produkter eller behandle forespørgsler.

Lise Kirketerp indsamler og køber ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand.

Betaling

Lise Kirketerp benytter anerkendte kortindløsere til håndtering af online korttransaktioner. Og opbevarer ikke informationer om betalingskort.
Ved fakturering opbevares fakturerings- og bankoplysninger i henhold til gældende love på området herunder hvidvasknings- og bogføringsloven.

Sådan bruges dine oplysninger

Vi kan gøre brug af den indsamlede information på følgende måder:

  • Til at personalisere din oplevelse på mail og hjemmeside gennem personlige anbefalinger på baggrund af købshistorik
  • Til at forbedre lisekirketerp.dk og markedsføring fra Lise Kirketerp
  • Til at kunne servicere dig bedre ved henvendelse til kundeservice
  • Til at administrere konkurrencer, kundeundersøgelser med videre
  • Til hurtigst muligt at kunne håndtere dine ordre
  • Til at indhente produkt- og trustpilot anmeldelser
  • Til opfølgning på henvendelser
  • Til generel markedsføring

Sådan beskyttes dine informationer

Vor hjemmeside scannes løbende for sikkerhedsbrister og svagheder, for at der hurtigst muligt kan udelukke potentielle datalækager. Så hjemmesiden er så sikker som muligt. Ligeledes scannes der også regelmæssigt for malware.

Dine personlige oplysninger opbevares på sikrede netværk. Og kan kun tilgås af en begrænset mængde medarbejdere, med rettigheder til denne type information. Disse er underlagt vores persondatapolitik, der sikrer dine rettigheder og sikrer overholdelse af gældende lovgivning på området.

Eventuelle sensitive- og betalingsinformationer behandles på krypterede servere, der ikke kan tilgås udefra. Kreditkortinformationer behandles af kortindløsere og kan ikke tilgås af hverken Lise Kirketerp eller ansatte hos kortindløsere. Disse transaktioner opbevares ikke på interne servere, og behandles på intet tidspunkt af Lise Kirketerp selv.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på lisekirketerp.dk eller via telefonisk kontakt videregives kun til:

  • Interne afdelinger og personale
  • Betroede tredjemænd, der er nødvendige for opfyldelse af aftaler om levering, betaling og servicering.
    Herunder inkasso og retslige instanser
  • Forretningspartnere med henblik på at vedligeholde din konto eller markedsføring.

For at kunne give dig den bedst mulige oplevelse på Lise Kirketerp føres statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i anonymiseret form. For eksempel til at se, hvilke sider og hvilket indhold brugerne interagerer med.

Lise Kirketerp anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på lisekirketerp.dk og kan findes her: www.google.com/privacy

Blandt Lise Kirketerp og alle forretningspartnere og leverandører forefindes en databehandleraftale, der til hver en tid skal sikre brugernes og kundernes interesser. Disse aftaler kan til hver en tid fremvises på anmodning.

Her lagres dine personoplysninger

Dine oplysninger lagres på servere i EU. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand, en databehandler, som opbevarer og behandler personoplysninger på Lise Kirketerp vegne. I henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Ønsker du på noget tidspunkt at afmelde dit nyhedsbrev, kan du følge instruktionen i bunden af hver e-mail. Får du problemer med at afmelde dig, kan du altid kontakte Lise Kirketerp på telefon 26 85 44 50 eller mail@lisekirketerp.dk

Ved afmelding af markedsføring fra Lise Kirketerp slettes alle tilsagn du har afgivet. Disse kan ikke genskabes, og ønsker du på noget tidspunkt indsigt i, hvad vi tidligere har sendt dig, tidligere tilbud eller lignende, gøres der opmærksom på, at disse ikke kan genskabes.

Så længe opbevares dine personoplysninger

Ved et aktivt kundeforhold, opbevares dine data så længe som nødvendigt, for at vi kan servicere dig. Afbrydes kundeforholdet, opbevares dine data op mod to år, alt efter karakteren af dataene.

Du kan til hver en tid bede om indsigt i, eller sletning af dine data.

Af anden lovgivning, bogførings- og hvidvaskningsloven, bevares alle transaktionelle data, inklusiv kontakt- og firmaoplysninger i fem år.

Datalækage

Lise Kirketerp tager sikkerhedsbrud og datalækage meget alvorligt. Ved mistanke om datalækage fra Lise Kirketerp interne servere eller hos eksterne partnere iværksættes en række initiativer, der skal sikre dig som kunde og bruger bedst muligt.

Dette indebærer blandt andet afdækning af den potentielle skades omfang, meddelelse til potentielt ramte kunder og brugere, meddelelse til Datatilsynet samt handlinger, der skal forsøge at inddæmme omfanget af skaderne.

Opstår der mistanke om datalækage fra Lise Kirketerp eller dennes eksterne partnere, vil alle implicerede, herunder også brugeren, blive informeret indenfor 72 timer. Har du mistanke om, at dine data er lækket fra Lise Kirketerp, bedes du til hver en tid tage kontakt til Lise Kirketerp på telefon 26 85 44 50 eller mail@lisekirketerp.dk

Adgang til oplysninger

Du kan altid ændre i dine kontooplysninger og angive, om du ønsker, at vi skal kontakte dig. Det kan være i forbindelse med tilbud på varer eller serviceydelser eller ved at framelde dig nyhedsbreve.

Du kan altid få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, bedes du kontakte os.

Såfremt du ønsker alle data slettet, bedes du kontakte Lise Kirketerp.

Når først alle data er slettede, kan disse ikke genskabes. Data der kræves opbevaret i forhold til lovgivning kan ikke slettes på anmodning.

Revision

Vi reviderer løbende vores processer for databehandling. Denne politik opdateres en gang årligt.

Kontakt, ændring og opdatering af persondatapolitikken

Lise Kirketerp forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til datapolitik, eller til hvordan dine personoplysninger bruges, bedes du kontakte Lise Kirketerp.

Ved afmelding af markedsføring fra Lise Kirketerp slettes alle tilsagn du har afgivet til Lise Kirketerp. Disse kan ikke genskabes, og ønsker du på noget tidspunkt indsigt i, hvad vi tidligere har sendt dig, tidligere tilbud eller lignende, gør vi opmærksom på, at disse ikke kan genskabes.

Opdateret 11. juni 2018.