Jobsøgning på LinkedIn & Personlig branding

Som jobsøgende kan det have afgørende betydning,
at benytte LinkedIn i din jobsøgning. Hvor der er flere områder, som er vigtige at integrere, hvis du vil arbejde meget målrettet med din jobsøgning.
Områder som du også kan få hjælp til her.

Jeg kan hjælpe dig med at skabe overblik, få retning og at blive sikker på mediet.
Og ønsker du det, kan du også få udarbejdet en detaljeret handleplan for din tilstedeværelse på LinkedIn. Der understøtter og sikrer dig et troværdigt og kompetent personligt brand på LinkedIn.

Så LinkedIn ikke bliver grænseoverskridende, men i stedet et sted du bliver glad for at være, når du netværker.

Optimering af din LinkedIn profil

Som jobsøgende bør du have en LinkedIn profil, der understøtter og visuelt uddyber dit ansøgningsmateriale.
Så du kan give ansætteren mulighed for at lære dig og din faglighed, lidt mere at kende, hvis han finder dit ansøgningsmateriale umiddelbart interessant.
Ja, og så forventes det faktisk i mange brancher, blandt ansættere. At du har en let tilgængelig LinkedIn profil.

Og det kan jeg hjælpe dig med, så du får en opdateret og vel informerende LinkedIn profil, der blot gør ansætteren endnu mere nysgerrig på dig.

Søgeoptimering af din LinkedIn profil

Du kan også med stor fordel få søgeoptimeret din LinkedIn profil, ved at målrette din profil mod et bestemt arbejdsområde. Så du kan blive fundet i en søgning, hvis en arbejdsgiver eller et rekrutteringsbureau foretager en søgning efter en kandidat.
På den måde vil dit navn figurere på søgeresultatet, på det pågældende ord. Og jo mere du får arbejdet med det, jo højere vil din profil figurere på søgeresultatet.

Jobsøgning på LinkedIn

Der er flere måder at søge job på LinkedIn. Enten i dit nyhedsfeed, hvor du skriver en tekst eller laver en annonce til deling. Eller også den mere direkte, hvor du gør det i din mailboks, til dine connections.
En jobsøgningsform, som kan virke udfordrende, men du kan sagtens finde din egen måde, at gøre det på. Så det bliver overkommeligt og let at arbejde med. Hvor vi sammen kan finde din egen måde, der er mest naturlig for dig.

Og har du brug for det, kan jeg også hjælpe dig med, hvordan du skal gøre det – helt præcis.

Planlægning af dit personlige brand

Men der er også en anden, og mere indirektemåde at søge job på. At gøre det ved, at skabe dit eget personlige brand.
For at få succes med det, er det væsentligt, du kan svare på: Hvem du er? Og hvordan du gerne vil opleves på LinkedIn?

Jo mere tydelig du fremstår på LinkedIn, jo lettere vil det også være for dig, at tiltrække de rette mennesker, når du ønsker at netværke med, med effekt.

Du kan også få lagt en plan for, hvem du gerne vil netværke med, og hvordan dit personlige brand på LinkedIn skal opleves. Og hvordan og hvor ofte, du skal være tilstede på mediet.

De fleste kandidater, der får rådgivning om LinkedIn, kombinerer rådgivningen med en samtale omkring jobmål. For at få så præcist et materiale som muligt.

Skrivehjælp til dine LinkedIn budskaber

Oplever du det er svært at skrive teksterne til din LinkedIn profil eller opdateringerne i dit nyhedsfeed, kan du også få hjælp til det. Hvor vi enten skriver sammen, eller jeg kan skrive teksten for dig.
Så du er sikker på at få tekster, der kort, præcist og knivskarpt fortæller om hvem du er og hvilke resultater du kan skabe.

Pris på tekstarbejde afhænger af tekstens omfang, og den tid vi bruger sammen.
Kontakt mig på mail eller telefon 26 85 44 50, så du kan få en pris med det samme.